Select Page

Perusteet

Persoonalliset lahjaideat tarkoittavat, että lopputulos on räätälöity. Mitä hyviä lahjaideoita rakkaallemme, määräytyy sen mukaan kuinka hyvin tunnemme hänet ja kuinka paljon heitä merkitsee meille. Jos pohdit persoonallisia lahjaideoita, huomioi seuraavia asioita:

 • Tunnetko henkilön hyvin?
 • Millaista merkitystä heillä on meille?
 • Millaiset asiat he arvostavat?

Tutustu henkilöön, jolle lahja on tarkoitettu

Jos etsit lahjaa, tärkeää on tuntea henkilö phyysisesti ja emotionaalisesti. Tutki kiinnostuksenkohteita, elämäntapa ja arvot. Käy läpi elinikäinen matka: aiemmat kokemukset ja toiveet? Unelmat? Tunteikkaan lahjan ideointi vaatii tarkempaa tutustumista.

Nykyajan teknologia tarjoaa myös helppokuluttavia ratkaisuja. Kertoa perustietoja verkkoprofiileissa. Seurata arvosteluja, videoita ja artikkeleita sosiaalisen median alustoilla. Voit seurata heidän sosiaalisen median kanaviaan ja lukea vastausten ja kommenttien pohjalta:

 • Seurata arvosteluja, videoita ja artikkeleita sosiaalisen median alustoilla.
 • Voit seurata heidän sosiaalisen median kanaviaan ja lukea vastausten ja kommenttien pohjalta.

Määrittele budjetti

Ensimmäinen askel lahjan antamiseen on budjetin määrittely. Tutkimusta on tehtävä etukäteen ja sitoutumiskynnyksen on oltava korkealla. Budjetin on oltava oikea. Yhdelle lahjalle voi kuluttaa enemmän, toiselle vähemmän.

Jos budjetti on pieni, on syytä tutkia markkinoita ja tuotteiden ominaisuuksia. Alennustarjouksille kannattaa etsiä mahdollisuudet:

 • Verkkokaupasta voi vertailla tuotteita ja toimitusmaksuja.

Ideointi

Kun ajattelet lahjoja, se on haastavaa. Mitä saajalle pitäisi antaa? Miettiä mitä tekee lahjasta erityisen. Idea on ensimmäinen vaihe.

Tänään kertomme, kuinka löytää oikean lahjan:

Tutki kyseisen henkilön harrastuksia ja kiinnostuksen kohteita

Lahjan ideointi voi olla pelottavaa. Aloita tutkimalla henkilön harrastuksia ja kiinnostuksen kohteita. Ajattele matkoja, tapahtumia ja välineitä. Ne voivat auttaa heitä harrastamaan suosikkiharrastustaan.

Jos heillä on jo tarvittavat mittarit ja laitteet, voit pyytää apua selvittämään uusia varusteita. Tai opeta jokin uusi puutarha-ala. Valmistele persoonallinen lahja. Se vie aikaa, mutta voitto tulee!

Tutki lahjakortteja ja palvelupaketteja

Aloita lahjaideoiden tutkiminen markkinoilla tarjolla olevista lahjakortteista ja palvelupaketeista. Jos tiedät, että henkilö on kiinnostunut konserteista tai kulttuuritapahtumista, anna ajaton lahja, kuten elämänsä muistelu- tai musiikkikoncerttilahjakortti. Varmista, että saaja voi osallistua paketin sisältöön.

Yritä löytää ainutlaatuinen tapa antaa henkilökohtainen kokemus. Esimerkiksi kirjoita pariskunnan nimensaidan vuodeksiluku aktiivisuuden ylle tai osta yhteensopiva matka-alennuskuponki omasta sapatinpalauteesta. Antaa jotain odottamattomampaa ja persoonallisempaa? Tuunailla lahjoja löytämisiinit – rajataksesi oman osuutesi aineelliseen tuotteeseen ostamalla naispuoliselle vastaanottajalle mausteet tai hajuvedet.

Tutki lahjaideoita verkosta

Kun etsit lahjoja, verkossa kannattaa aloittaa tuotteiden ja tuotemerkkien tutkiminen. Mieti, mitkä tuotteet olisivat vastaanottajalle erityisen tärkeitä. Voit tarkistaa paikalliset myymälät ja verkkokaupat. Tutustu foorumeihin ja sosiaalisen median kanaviin. Katso, mistä ihmiset puhuvat ja selvitä uusimmat trendit.

Voit viettää tunteja tutkien erilaisia tuotteita ja palveluita. Tutkimalla saat selville tyylisi. Poimi tuotteen ominaisuuksia ja idea-aiheita keskusteluista luodaksesi persoonallisen lahjan. Tutki artikkeleita ja blogeja. Käytä “Ideoiden brainstorming”-sovellusta jokaisesta ideastasi:

 • Tutkimalla tuotteita ja tuotemerkkejä.
 • Selvittämällä vastaanottajalle tärkeitä tuotteita.
 • Tutustumalla paikallisiin myymälöihin ja verkkokauppoihin.
 • Katsoen, mistä ihmiset puhuvat ja selvittäen uusimmat trendit.
 • Tutkimalla, mikä on tyylisi.
 • Poimimalla tuotteen ominaisuuksia ja idea-aiheita keskusteluista.
 • Tutkiessa artikkeleita ja blogeja.

Valmistelu

Persoonalliset lahjat ovat loistava tapa osoittaa arvostusta. Tutkimusta tarvitaan, jotta voit valita sopivan lahjan. Yksi tapa, jolla voit helpottaa valintaa, on hyvin valmistautuminen.

Tämä voi sisältää seuraavia asioita:

Valitse lahja ja hanki se

Valitsemasi lahjan hankkimiseksi on verkkokauppoja. Useimmat näistä tarjoavat nopean ja yksinkertaisen tilausprosessin. Syötit vain tarvittavat tiedot ja olet valmis!

Persoonallisen lahjan luomiseen on paljon vaihtoehtoja. Tee-se-itse lahjat ovat ainutlaatuisia ja antavat sekä vintage- että modernin tunnelman. Voit tehdä rahalahjan tauluelokuvan tai mekkopaketin. Tai voit yhdistellä useita tuotteita koristeltavan paketin muodostamiseksi. Voit tehdä lahjakaapin maalauksesta moniin muihin ideoihin. Jalosta ideoita tai rohkaise intuitiotasi. On paljon herkullisia mahdollisuuksia – leiki suurella leikkisyydellä!

Pidä lahja salassa

Antaa lahjoja on paras tapa yllättää ja ilahduttaa ystäviäsi ja rakkaasi. Se on hyödyllistä, jos tiedät heidän mieltymyksensä. Mutta se voi olla haastavaa. Ole luova ja suunnittele ainutlaatuista ja mieleenpainuvaa suhteesi kohteelle.

Kuluta aikaa ja vaivaa, jotta lopputulos olisi arvostettu. Pidä lahja salassa. Älä poistu ideoistasi liian pian. Pysy fokusoituneena.

Keskity toiveihisi. Tee listauksia verkkokaupoista ja etsi parhaita hintoja. Varaudu mielikuvitukseen. Tee vertailuja mahdollisuuksiin. Ymmärrä miten valita paras idea. Ota se seuraavalle tasolle!

 • Keskity toiveihisi.
 • Tee listauksia verkkokaupoista ja etsi parhaita hintoja.
 • Varaudu mielikuvitukseen.
 • Tee vertailuja mahdollisuuksiin.
 • Ymmärrä miten valita paras idea.
 • Ota se seuraavalle tasolle!

Kääri lahja ja lisää mukaan jotain yllätyksellistä

Kääriässä lahjaa? Muista koristeelliset otsikkotarrat ja pieni muistamista. Katso, mitä saaja voisi pitää: lempikukat, lumiukkovöitä, vaaleanpunainen nauha tai tossut. Yllättävän jutun kirjoittaminen tuotteen sisään voi tuoda onnellisia hetkiä. Valitse mieltymyksesi mukaan ympyröistä ja pienimmistä mainosteipeistä. Kuulostaa hauskalta ja ammattimaiselta!

Lahjan antaminen ei tuo vain iloa saajalle vaan myös tunteikkaan eleettömän tapahtuman 2021. Pakkaa oikein ja älä unohda pientä äänenpainetta lopussa. Meidän tulisi tehdä siitä mahdollisimman modernia ja rakastavaa, nopeasti!

Toimitus

Kun lahjoja antaa, toimituksen suunnittelu on tärkeää. Sinun on mietittävä, kuinka ja milloin saaja saa lahjan. On useita tapoja varmistaa, että lahja saapuu oikein pakattuna ja ajoissa. Tämä riippuu lahjan tyypistä.

Katsotaanpa tarkemmin, mitä lahjojen lähettämisessä tulee huomioida:

Valitse toimitustapa

Kun valitset toimitustavan, sinun on päätettävä: haluatko maksaa lähettämisestä itse vai lahjan saajalle. Tarkista budjetti, jos lasket hinnan asiakkaallesi. Postituksen ovelle voi olla edullinen vaihtoehto ilman turvaa ja seurantaa, jos et tarvitse vakuutta. Mutta arvokas ja erityisen kallis lahja vaatii seurannan.

Hyvä suunnitella tapoja tiedonsiirron helpottamiseksi. Esimerkiksi tracking code voidaan pyytää asiakkaalta ja se voi auttaa yksilöimään lahjan sijainnin. Rahti mukaan lukien on syytä tehdä hinta-arviot ennen ostosta. Mieti myös pakattamisen ja koostumuksen haasteita. Varmista henkilökunnan vastaus kaikkiin kyseenalaisiin.

 • Liitä seuranta, jotta toimitus menee oikein.
 • Voit myös käyttää lähetyssovellusta. Näin voit helpottaa prosessia ja estää virheitä.

Toimita lahja henkilölle

Lahjojen antaminen on tapa jakaa rakkautta ja huomiota. Löytääksemme erityisen ja alkuperäisen lahjan, voimme valita monista vaihtoehdoista. Tässä joitain lahjasuhteita ja ideoita:

 • Elintarvikkeet – Yllätysruokapaketti tai laatikkopaketti ruoka-aineilla on usein vastaanottajansa suosiossa. Yhdistelemällä muita elintarvikkeita kekseihin ja suklaaseen, voimme saada mukavan irtositeen!
 • Elokuvateatteriliput – Liput heidän lempielokuvastaan ​​esittelijöilleen tuovat varmasti viihtyisiä hetkiä.
 • Virkistysristely – Anna toimituslahjaksi virkistyshirtailuretki omalle paikkakunnallesi. Vene- tai purjehtimisloma tuo hauskaa aktiviteettia ja uusia näkymiä.
 • Ilmakehmomatka – Anna erityisenlahjan sulhaselle tai oravastiselijalle. Koe kauneus avaruudessa ja kierrä planeettamme. Osta matka sataman mukaan etummaaltaan tai kauempaa!

Välitä viesti, jossa kiität lahjan antamisesta

Varmista, että viesti on henkilökohtainen. Kiitä lahjan antamisesta ja mainitse antajan nimi. Jos olet saanut paljon lahjoja yhdeltä ystävältä, yritä sanoa jotain muuta kuin “Kiitos“. Kerro tarkemmin miten innostuit tietystä tuotteesta tai millaisia tunteita se herätti. Muista, ettet aio ostaa samaa lahjaa heille seuraavan kerran.

Nimesi Rajputta voit laittaa tervetulokorttiin painettuun Kati Rajputin lempivarasto lauseelle tai Tshekki Holoubekille ryhtyvä tarroilla tarroillaantuvine hihoihin. Lopuksi älä unohda kiittämistarkoitusta: “Katarina – katsopas kaikkia ihania asioita joita teinkin“.

Usein Kysytyt Kysymykset

1. Kuinka keksiä persoonallisia lahjaideoita?

Riippuu henkilöstä, jolle lahja annetaan ja millainen tilaisuus on kyseessä. Paras tapa on pohtia vastaanottajan mieltymyksiä ja harrastuksia, ja valita lahja sen mukaan.

2. Mitä lahjoja voisin antaa miehelle, joka ei tarvitse mitään?

Voit antaa elämyksiä, kuten konserttilippuja, urheilutapahtumia tai ruokailukokemuksia. Myös kirjat, taskumatit ja asusteet ovat hyviä lahjaideoita.

3. Millaisia lahjoja voisin antaa naiselle, joka arvostaa kauneutta?

Hän voisi pitää kosmetiikasta, kylpytuotteista, koruista, luonnonkosmetiikasta, kukista tai sisustustuotteista.

4. Mikä on hyvä lahjaidea lahjaksi pariskunnalle?

Hyvä idea on lahjakortti ravintolaan tai elämyksiin kuten viinitasting, kokkauskurssi tai konsertti. Yhteiset harrastukset ja urheilutapahtumat ovat myös hyviä vaihtoehtoja.

5. Kuinka voin tehdä lahjasta henkilökohtaisemman?

Voit personoida lahjan monella tavalla, kuten kaiverruksella, nimikirjaimilla, valokuvalla tai tekstipainatuksella lahjan päällä. Voit myös valita lahjan vastaanottajan mukaan.

6. Mistä löydän persoonallisia lahjaideoita?

Suosituksia löytyy googlaamalla, Pinterestistä, ystäviltä ja perheeltä. Voit myös tutustua verkkokauppojen valikoimiin ja tarkistaa paikallisten kauppojen erikoistarjoukset.